sâmbătă, 28 martie 2009

Comunicat de presa - Ministerul Sanatatii



Comunicat de presa - Ministerul Sanatatii

În legatură cu comunicatul de presă al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF) şi al Patronatului Naţional de Medicina Familiei (PNMF) din Adunarea Generală Extraordinară comună din data de 28.03.2009, ministrul Sănătăţii, dr. Ion Bazac, declară:

„Ministerul Sănătăţii a ţinut cont de recomandările şi observaţiile medicilor de familie în redactatarea contractului cadru, care conţine principiile generale de desfăşurare a activităţii de medicină primară. La elaborarea normelor metodologice ale contractului cadru urmează a fi deasemena consultaţi reprezentanţii medicilor de familie.

Refuzul medicilor de familie de a semna contractul cadru de astăzi e pripit şi nefumendamentat întrucât normele metodologice nu sunt încă finalizate. Normele metodologice stabilesc inclusiv modul în care urmează a fi desfăşurat serviciul de permanţă precum şi plata acestuia .”

Invităm reprezentaţii medicilor de familie în cursul săptamanii viitoare la discuţii privind stabilirea normelor metodologice de implementare a contractului cadru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu